"Tällä aikaa toisaalla..."

Tämän sivun tarkoitusena on hieman kertoa tarinan lukijoille, niin pelaajille kuin muillekkin mitä tapahtuu muualla sillä aikaa kun he ovat seikkailemassa omia seikkailujaan. Koska pelaajatkin lukevat näitä juttuja, yritän tehdä näistä niin vähän spoilaavia kuin mahdollista. Jokaisen oman pikku tarinansa kohdalla on viittaus mihin osaan seikkailukuvauksista se liittyy. Sen tarkemmin en aio aikaa tulla (ainakaan kaikkien nähtävillä) määritellä. Joidenkin näiden kirjoitusten ymmärtäminen saattaa vaatia tarkkaakin tietoa seikkailutapahtumista, mutta yritän kertoa tapahtumat seikkailukuvausten pohjalta siten ettei "sisäpiirin" tietoa tarvita.

Uusia juttuja ilmestyy sitä mukaa, kun minulla on aikaa niitä kirjoittaa. Erikseen on tulossa vielä toinenkin sivu, missä aion kertoa hieman suurempia juttuja (kuten Galadórën kaupungin historiaa). Niin pelaajat kuin muutkin LÄTSÄn lukijat saavat (ja se on jopa toivottavaa) lähettää omia pyyntöjään niistä asioista mihin haluaisivat hieman selvyyttä.

Huomautus (31.1.2002): Koska peliajassa hypättiin 10 vuotta eteenpäin, en todellakaan ala kirjoittamaan kaikkea mitä sillä välin tapahtui. Pelaajienkaan ei ole hyvä tietää läheskään kaikkea tuolta aikajaksolta... Jotain kerron, mutta en voi luvata että mitä ja koska.

Kertomuksia pelitapahtumien ulkopuolelta


Henefuin Laivalla
Morandirin Mietteitä
Ajatuksia Ryhmästä
Henefuin Vankina
Amandûlin Mietteitä
Amandûl Testaa Dimmua
Gandalf Kohtaa RyhmänPyydettyjä juttuja:
Henefuinin toimintaa yleensä, 1. persoonassa. (Nämä voivat hivenen spoilata, täytyy katsoa mistä voi kertoa.)
Urdrathin toiminnasta, 3. persoonassa kerrottuna. (Hmm.. Tästäkin riittäisi tarinaa vaikka kuinka älyttömästi. Lisää tarkennusta, pyydän.)
Ryhmän "siunaamat" naiset, 3. persoonassa. (Hohoho! Tämän kanssa voi tosin kestää, pitäisi hieman miettiä miten siellä asiat etenee...)
Neiti Ciryan ajatuksia, mm. alussa ja pelastamisen jälkeen. (Hmm... Tässä voi mennä pitkäänkin, sillä en enää todellakaan muista noita niin tarkasti. Katsotaan.)
Maglorin ajatuksia ryhmästä. (Mielenkiintoinen idea sinänsä. Pitää harkita.)
Laivamiesten ajatuksia ryhmästä, kun nämä maksoivat kultarahoilla kaiken, yms.. (Katsotaan, tämä voi olla ihan hauska, muttei juurikaan tarinan kannalta merkittävää.)